Novogodišnja dekoracija u zadnji čas

Decembar je oduvek bio u znaku praznika, darivanja, ukusne hrane… Ukoliko vas je praznična groznica ove godine preskočila i upravo ste shvatili da je do Nove Godine ostalo još vrlo malo vremena a kuća nije ukrašena i pokloni nisu spremni – ne brinite!

Cvetni tim je za vas pripremio nekoliko ideja koje bi mogle da reše vaše probleme u poslednji čas.

BUDITE ORIGINALNI KADA DARUJETE

Novogodišnji praznici su vreme koje provodimo sa porodicom i najbližim prijateljima, onima koje volimo i do kojih nam je stalo. Pored vremena koje posvećujemo ovim osobama, mali znak pažnje u vidu pažljivo izabranog poklona je idealan način da im stavite do znanja koliko vam je bitno prijateljstvo i ljubav koju gajite.

Kao što već dobro znate, Cvetni tim je vaš odani asistent koji je uvek tu da pruži dobar savet ili ideju tokom priprema za lepe trenutke. Ovog puta savetujemo vam da prilikom izbora poklona za vaše najdraže zavirite u magične svetove dekoracije Vere Štulić (Instagram ili facebook) koja je jedan od tvoraca brenda Cvetni zid – unikatnih cvetnih zidova izrađenih od krep papira. Garantujemo da ćete naći kvalitetne, originalne i sa ljubavlju kreirane predmete koji će se pretvoriti u idealne poklone za vaše najmilije.

NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA PO VAŠOJ MERI

Novogodišnju prazničnu atmosferu pored razmene poklona upotpunjuje praznična dekoracija i trpeza.

Dekoracija može varirati od minimalističke koja se svodi na pastelne boje u kombinaciji sa mnoštvom zimzelinih grana, do raskošne svetlucave fuzije šljokica, ukrasa, raznobojnih traka i treperavih svećica.

Odlučite se za dekoraciju u kojoj ćete najviše uživati, posetite naš sajt i odaberete kreativni tim dekoratera kom ćete poveriti da realizuje vašu ideju.

VAŠ CVETNI ZID

Najlepša sećanja koja nosimo iz detinjstva vezana su za praznike i svečane trenutke. Mnoge od njih smo zaista zaboravili, ali imamo fotografije koje će nas uvek podsećati na te momente. Novogodišnje fotografije su uvek magične a mi vam predlažem da magiju podignete na viši nivo tako što ćete tokom praznika iznajmiti cvetni zid, koji će upotpuniti vašu božićnu čaroliju.

Fotografije koje budu nastale ispred cvetnog zida dekorisanog u duhu novogodišnjih praznika će zračiti savršenom dozom elegancije i topline. Cvetni zid je idealna dekoracija i za kućne i za korporativne proslave jer dolazi u različitim dimenzijama i prilagođava se željama klijenta. A u duhu praznika i darivanja su i naše cene – u prazničnom periodu imamo posebne popuste.