Šta je cvetnizid.com?

Cveće je izraz ljubavi i pažnje, dobrih i iskrenih namera a iznad svega lepih želja dok je cvetna dekoracija nezaobilazan detalj svake svečanosti.

Kao jedan od najatraktivnijih detalja svake proslave izdvaja se – cvetni zid.

CVETNI ZID

Cvetni zid je pravi izbor efektne pozadine za fotografisanje – bilo da se radi o manjoj porodičnoj proslavi, korporativnom okupljanju, venčanju, krštenju, punoletstvu ili bilo kom drugom svečanom okupljanju.

Dekoracija u vidu cvetnog zida će zasigurno biti prava atrakcija na Vašoj proslavi i uneće dozu svežine i elegancije u svaki prostor.

Prisustvo cvetnog zida će učiniti da Vaše fotografije zablistaju u unikatnom i atraktivnom ruhu, a Vaši najmlađi gosti će ih apsolutno obožavati.

Prilikom izbora cvetnog zida uzmite u obzir da li će ova romantična dekoracija biti postavljena u prirodi ili u zatvorenom prostoru poput sale za proslave.

Osnova cvetnih zidova se izrađuju u dimenzijama za koje se Vi odlučite.

U skladu sa prostorom u kom se Vaša proslava održava možete odabrati i format odnosno dimenzije cvetnog zida.

Cvetni zidovi se ukrašavaju prirodnim ili veštakim cvećem, po Vašem izboru. S obzirom na to da je ova dekoracija vrlo aktuelan trend, nećete pogrešiti za koju god opciju da se odlučite, a uvek možete kombinovati prirodno i veštačko cveće na jednoj površini zarad postizanja utiska koji želite.

Veštačko cveće koje će krasiti Vaš cvetni zid izrađuje se od hamera, krep papira i sve popularnijeg rižinog – pirinčanog papira.

A, ŠTA JE CVETNIZID.COM?

Platforma cvetnizid.com je virtuelna platforma koja Vam na pregledan način nudi objedinjene informacije o cvećarama, cvetnim zidovima i dekoraterima u Srbiji.

CVEĆARE

Organizacija proslave je divna aktivnost u kojoj bi trebalo da uživate kao i u danu same proslave, međutim neretko ova organizacija sa sobom nosi ogromnu količinu stresa i izuzetno malo vremena da se posvetite temeljnim pretragama o svim elementima koje bi trebalo objediniti da bi Vaš poseban datum zaista bio poseban. Maštate o mestu u virtualnom prostoru na kom možete pronaći sve potrebne informacije? Platforma cvetnizid.com Vam upravo to i nudi. U našoj bazi cvećara ćete zasigurno pronaći baš ono što odgovara Vašem ukusu i ispunjava Vaša očekivanja.

DEKORATERI

Pored velike baze cvećara na našem sajtu možete pronaći i dekoratere sa kojima možete ugovoriti saradnju i realizovati svoje ideje. Pored cveća, cvetnih zidova i cvetnih aranžmana Vaša proslava će zablistati uz adekvatnu dekoraciju uz pomoć balona i ukrasnih traka, u skladu sa Vašim željama.

INSPIRACIJA

Oglasni profili naših oglašivača, kao i profili na društvenim mrežama poput facebook-a, instagram-a i pinterest-a, ali i redovni blog post-ovi na našem sajtu, mogu Vam pružiti inspiraciju i uvid u sve detalje vezane za organizaciju manjih porodičnih okupljanja ali i obimnijih proslava poput venčanja, krštenja, rođendana, maturskih večeri i korporativnih okupljanja.

SARADNJA

Ukoliko posedujete biznis i želite da se nađete na početnim stranicama Google pretrage za pojmove poput dekoracija, cvetni zid, cveće i slično – oglasite se na cvetnizid.com.

Do našeg sajta dolazi se putem više od pet domena a neki od njih su cvetnizid.com, cvetnizid.org, cvetnizid.net kao i dekoracija.org i dekoracija.net, a uskoro i cvetnizid.rs.

Očekujemo Vas!