Vodič za organizaciju devojačke večeri

Predivan događaj koji predstavlja most na putu između veridbe i venčanja je njeno veličanstvo – DEVOJAČKO VEČE!

Cvetni tim je sa velikim zadovoljstvom pripremao avgustovski sadržaj za vas, te na našoj stranici možete pronaći još dva vodiča koja će vas voditi kroz planiranje proslave prvog rođendana i rođendanske proslave povodom punoletstva.

DOBAR TAJMING

Planiranje devojačke večeri je u osnovi veoma slično planiranju bilo koje druge proslave. Ipak, postoji jedna nezanemarljiva razlika – a to je vreme održavanja ove zabave. Ne postoji knjiga pravila koja Vas uslovljava da se zabava nužno mora održati u toku kasnih popodnevnih i večernjih časova. Naš savet za vas glasi – planirajte zabavu sedam ili četrnaest dana pre venčanja iz praktičnih razloga. Želimo da buduća mlada blista a njene zvanice budu odmorne na dan samog venčanja.

LOKACIJA

Da bismo vam dali što bolje informacije na ovu temu, sproveli smo malo istraživanje koje je za cilj imalo da nas inspiriše i omogući nam da sa Vama podelimo što više ideja koje se odnose na lokaciju održavanja proslave. Nudimo vam nekoliko opcija koje se tiču lokacije :

PUTOVANJE

Zamislite putovanje sa vašom najboljom drugaricom. A sada zamislite putovanje sa najboljom drugaricom, i sestrom, i prijateljicama iz detinjstva, i prijateljicama sa fakulteta i prijateljicama sa posla! Divno, zar ne? Ono što pokušavamo da vam kažemo je – devojačko veče se može pretvoriti u vikend putovanje tokom kog ćete se opustiti pred venčanje i uživati sa vašim prijateljicama.

PIKNIK

Još jedno, na prvi pogled, nestandardno ruho devojačke večeri bi mogao biti piknik. Zamislite veliko karirano ćebe, pletene korpe pune ukusne i divno dekorisane hrane, vino, cvetne ikebane i vas i vaše prijateljice zadubljene u razgovor o vašem budućem životu.

NOĆNI IZLAZAK

Noćni izlazak koji započinje ukusnom večerom u restoranu, nastavlja se u kafani i završava u klubu je takođe idealan izbor kada je devojačko veče u pitanju. Uživanje u hrani i smehu kao i pevanje i đuskanje u omiljenom klubu će vam poslužiti kao idealna terapija za oslobađanje od stresa pod kojim ste zbog organizacije venčanja.

SEDELJKA

Ukoliko želite mirno veče sa najbližim prijateljicama, uz vino i muziku po vašem izboru – sedeljka je idealan izbor. Kvalitet druženja možete podići na viši nivo igranjem zanimljivih društvenih igara, dekoracijom u skladu sa temom devojačke večeri i pravljenjem zanimljivih fotografija na kojima će se kao pozadina naći, na primer, šareni cvetni zid.

DEKORACIJA

Kao što do sada već dobro znate ukoliko redovno čitate naše blog postove – dekoracija je duša svake proslave. Odabir dekoracije zavisi od lokacije i teme proslave ali i afiniteta buduće mlade. Pravila ne postoje i sve je dozvoljeno. Naš tim vam predlaže da razmotrite šarmantnu dekoraciju balonima, iznajmljivnje cvetnog zida i simpatične cvetne aranžmane.

FOTOGRAFIJA

Fotografije su najefektnije sredstvo koje koristimo kada želimo da sačuvamo neki trenutak od zaborava. Ukoliko budžet koji ste predvideli za devojačko veče ne pokriva troškove angažovanja profesionalnog fotografa Cvetni zid je tu da vam priskoči u pomoć. Informišite se o detaljima naše aktuelne nagradne igre na i uz malo sreće osvojite studijsko fotografisanje u profesionalnom fotografskom studiju.

CVETNIZID.COM – VAŠ ASISTENT TOKOM PLANIRANJA PROSLAVE

Na našoj platformi cvetnizid.com ćete naći preglednu bazu dekoratera, cvećara i cvetnih zidova, a trenutno radimo i na proširenju novijih kategorija koje se odnose na izradu pozivnica za vašu proslavu, iznajmljivanje sale, obezbeđivanje keteringa, torti i kolača. Takođe, na našoj stranici vas uskoro očekuje pregledan spisak zlatara, fotografa, frizera i kozmetičkih salona koji će se pobrinuti za kompletnu negu i pripremu vašeg lica i tela za poseban dan koji je pred vama.