Vodič za organizaciju proslave punoletstva

Punoletstvo je veliki povod za slavlje a dobro je poznato da iza svake uspešne proslave stoje sati planiranja i organizacije. Nemojte zaboraviti da je veoma važno da, pored obezbeđivanja dobrog provoda za goste, obezbediti dobar provod i za samog slavljenika.

Naš cvetni tim preuzima ulogu vrednog vodiča koji će Vam pomoći prilikom planiranja i organizacije divne svečanosti u nekoliko jednostavnih koraka.

LOKACIJA

Dobra energija uvek prati planiranje radosnih trenutaka, te će vam ona biti najveći saveznik prilikom donošenja odluka koje se tiču proslave.

Izbor lokacije proslave zavisi od budžeta i želja slavljenika. Imajte na umu da sve opcije dolaze u obzir!

KUĆNA ŽURKA

Kućne žurke su retro, a retro je IN. Ova varijanta vam nudi veliku slobodu kada je reč o izboru dekoracije, hrane i muzike. Na našoj platformi www.cvetnizid.com ćete pronaći bazu dekoratera sa kojima možete stupiti u kontakt i koji će vam rado pomoći prilikom izbora dekoracije bilo da se radi o cvetnim aranžmanima, cvetnim zidovima ili veoma popularnoj dekoraciji balonima.

Ukoliko se odlučite za organizaciju kućne žurke, imajte u vidu da je hrana veoma važan segment ovakve proslave. Da biste izbegli nepotreban stres, oslonite se na nas i u našoj bazi uskoro pronađite adekvatni ketering, a naši klijenti će se pobrinuti za proizvodnju, serviranje, aranžiranje i isporuku hrane za vas.

SALA ZA PROSLAVE

Ukoliko organizujete masovniju proslavu punoletstva, razmislite o iznajmljivanju sale za proslave ili restorana. Veliki broj ovih objekata će vam u sklopu iznajmljivanja prostora ponuditi i hranu i piće, a na vama je da se u tom slučaju posvetite ostalim stavkama sa naše liste.

DEKORACIJA

Dekoracija je sastavni deo svečanosti i njeno prisustvo će oplemeniti prostor i učiniti ga lepšim. Prilikom odabira dekoracije mislite o efektu koji želite da postignete. Prelepo aranžirani buketi jednobojnog cveća u kombinaciji sa otmenim svećnjacima mogu svakoj prostoriji dati dozu glamura. Ukoliko želite da postignete živopisan efekat, razmislite o šarenim ikebanama u kombinaciji sa mnoštvom balona i papirnim zastavicama. Kao što smo već pomenuli – sve je dozvoljeno i najvažnije je da pratite sopstvene instinkte prilikom odabira dekoracije.

MUZIKA

Punoletstvo je povod za radost, smeh i ples. Da biste obezbedili dobru atmosferu za vas i vaše drage goste – angažujte bend koji će izvoditi živu muziku ili DJ-a koji će ulepšati vašu proslavu dinamičnom plejlistom. Prilikom odabira muzike uzmite u obzir prostor u kom se vaša proslava dešava, ali i goste. Potrudite se da muzika obezbedi povod svima da ustanu od stolova i pridruže vam se na plesnom podijumu.

TORTA

Kruna svake rođendanske proslave je rođendanska torta. Pored osamnaest svećica koje će krasiti vašu tortu na njoj se može naći još mnoštvo dekorativnih elemenata poput prirodnog cveća, figurica koje će joj dati šaljivu notu pa čak i minijaturnih vatrometa koji će privući pažnju vaših gostiju.

FOTOGRAFIJA

Proslave rođendana su uvek posebne. Ovo su svečene prilike tokom kojih preovladava dobro raspoloženje, lete osmesi i dobre želje. Jedna od bitnih stavki prilikom ovakvih proslava je sačuvati ih od zaborava. Najbolji način da to učinite je da uživate u svakom trenutku, ali i da angažujete profesionalnog fotografa koji će se potruditi da zabeleži svaki detalj vaše proslave.

NEGA / STAJLING

Briga o sebi i izbegavanje stresa su imperativ prilikom organizacije proslave. Pronađite vreme za sebe, i potrudite se da vam proslava osamnaestog rođendana ostane u najlepšem sećanju. Predlažemo vam da na vreme zakažite sve potrebne tretmane poput masaže i manikira. Dok rešavate ovu stavku, zakažite i konsultacije sa profesinalnim šminkerom i frizerom.

CVETNIZID.COM – VAŠ VODIČ KROZ PROSLAVU

Na našoj platformi cvetnizid.com ćete naći preglednu bazu dekoratera, cvećara i cvetnih zidova, a trenutni radimo i na proširenju novijih kategorija koje se odnose na izradu pozivnica za vašu proslavu, iznajmljivanje sale, obezbeđivanje keteringa, torti i kolača. Takođe, na našoj stranici vas uskoro očekuje pregledan spisak zlatara, fotografa, frizera i kozmetičkih salona koji će se pobrinuti za kompletnu negu i pripremu vašeg lica i tela za poseban dan koji je pred vama.