Giveaway

Dobro došli na stranu na kojoj mi darujemo vas.

Za početak decembra poklanjamo vam još popusta i zanimljivih paketa za najmanje slavljenike i njihova velika slavlja. Takođe, mislili smo i na one koji proslavljaju 18. rođendan, te naš najpopularniji i najveći zid širine 2.6 m možete iznajmiti po posebnim cenama.

Budite brzi pošto je broj popusta ograničen:

1. Cvetni zid i balon za letenje: 8.000 rsd (ušteda 6.600 rsd) (za lokacije udaljene od Beograda do 80 km transport je uključen u cenu)


deciji cvetni zid
Cvetni zid za male slavljenike i njihove velike dane – širina 1.3m visina 2.2 m, idealan za fotografisanje roditelja sa detetom

2. Veliki cvetni zid (2,6 x 2,2 m): 150 evra (ušteda 3600 rsd) (za lokacije udaljene od Beograda do 80 km transport je uključen u cenu)


Veliki cvetni zid širine 2.6 metara i visine 2.2 metra od ,,svilenih” ruža

Neophodno je da ostavite komentar – koju dekoraciju želite i svoj kontakt na dnu strane (vaši podaci neće biti objavljeni), a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, kako biste zasigurno rezervisali svoju dekoraciju za svoj poseban dan. 🙂

U ovoj nagradnoj igri učestvuju i komentari sa društvenih mreža. Kada se prijavi po 3 (ukupno 6) učesnika, na ovoj strani će biti objavljeno da su za ovu nagradnu igru popusti podeljeni.


Giveaway arhiva

Napišite svoje ime i prezime i email adresu - nećemo objaviti vaše lične podatke