Kako organizovati venčanje u sedam jednostavnih koraka

Ukoliko ste čitali naše prethodne blog post-ove koji se tiču organizacije prvog rođendana, punoletstva i devojačke večeri (linkovi do prethodnih blogova) uverili ste se da je cvetni tim Vaš idealan vodič i pomoćnik u akcijama ovog tipa.

Predstavljamo Vam jasan i kratak vodič koji će Vam olakšati organizaciju venčanja, smanjiti stres i uštedeti dragocene vreme.

BROJ ZVANICA I LOKACIJA // koga zovem i gde?

Kao što Vam uvek savetujemo, prvi zadatak koji morate ispuniti prilikom organizacije proslave bilo kog važnog datuma je svakako broj zvanica. Pravljenje liste može biti zamoran i konfuzan posao, naoružajte se strpljenjem i uz dobru komunikaciju sa budućim supružnikom pretvorite ovaj zadatak u zabavu. Kada budete imali broj zvanica, posetite cvetnizid.com i proverite našu ponudu u okviru kategorije sale za proslave i restorani. Na jednom mestu čeka Vas veliki izbor zanimljivih lokala među kojima se možda krije i onaj u kom ćete sa porodicom i prijateljima proslaviti Vaš poseban dan.

HRANA // kako ćemo se zasladiti?

Ukoliko se odlučite za salu u kojoj ne postoji mogućnost da u okviru cene iznajmljivanja prostora dobijete i hranu, ne očajavajte! Cvetni zid Vam može pomoći i na ovom polju!

Na našem sajtu pronađite kategorije ketering i torte i kolači. Nudimo Vam kontakt sa kreativnim i ambicioznim zanatlijama koji će učiniti sve da posluženje na Vašem venčanju bude savršeno.

Mladenačka torta

DEKORACIJA // neka blista i sija!

U prethodnom periodu smo sa Vama podelili da smatramo da dekoracija pomaže da prostor u kom se proslava održava dobije novo i autentično ruho. Razmislite o iznajmljivanju elegantnog cvetnog zida, naručivanju ukusnih cvetnih aranžmana koji će krasiti stolove za kojima sede svatovi, a posebnu pažnju obratite na izbor aranžmana koji će biti pozicioniran na mladenačkom stolu kao i na bidermajer. Ne zaboravite i na eleganten dekoracije koje će krasiti lepršave haljine i revere zvanica. Naš tim Vam predlaže da razmislite i o dekoraciji automobila u kom ćete doći do mesta održavanja ceremonije. Ukoliko ste maštali da se na sopstvenom venčanju dođete glamurozno, u stilu starog Holivuda, predlažemo Vam da posetite naš sajt i pogledate veliki izbor oldtajmera, možda će baš neki od njih upotpuniti Vaš filmski dan.

MUZIKA // veselo i raspevano uplovite u bračne vode!

Da, dekoracija daje prostoru šarm, ali muzika je zaslužna za atmosferu same proslave. Nekoliko opcija je pred Vama kada je muzika u pitanju. Možete angažovati gudački kvartet koji će izvoditi nežne melodije dok zvanice pristižu i tokom ceremonije venčanja. Nakon fotografisanja goste bi mogla da zabavi živa muzika benda koji ste anagažovali a u večernjim satima podijum za igru mogu ispuniti dinamični hitovi moderne muzike.

Da li ćete se odlučiti za jednu vrstu muzike ili miks koji Vam predlažemo, Vaša je odluka, a naš tim Vam uskoro priprema veliku bazu muzičkih izvođača koje možete angažovati.

NEGA // podstaknite prirodni sjaj

Vaše venčanje je dan kada ćete želeti da blistate pred porodicom i prijateljima. Da biste postigli taj sjaj, trudite se da obezbedite dovoljno tečnosti i sna svom ogranizmu i čuvajte se stresa. Za sve ostalo, pobrinuće se profesionalci čije kontakte možete pronaći na našem sajtu u kategorijama naslovljenim nega, frizerski saloni i šminkanje.

BURMA // venčani prsten iz snova

Odabir venčanog prstena odnosno burme može biti sastavni deo romantičnog izlaska sa budućim suprugom pred venčanje. Pred vama će se naći veliki izbor interesantnog nakita samo je potrebno da odlučite da li želite žuto, belo ili roze zlato ili možda srebro. Pre nego što se upustite u ovu avanturu dogovorite se sa partnerom o poruci koju želite da ugravirate u burme. To može biti datum kada ste se upoznali, datum venčanja ili sasvim privatna poruka koju ćete samo vas dvoje razumeti. U kategoriji nakit na našem sajtu pronađite kontakt izuzetnih majstora koji će Vam obezbediti burme o kojima maštate.

Burme

VENČANICA // haljina čini mladu

Jedna od prvih asocijacija na venčanje je zanosna mlada koja blista u beloj haljini. Izbor venčanice je lak zadatak ukoliko znate šta želite i šta Vam pristaje. Ako još uvek niste sigurni kako želite da izgleda Vaša posebna haljina, zapratite nas na instagramu i facebooku, (linkovi do mreža) i pronađite inspiraciju među našim objavama.

2 thoughts on “Kako organizovati venčanje u sedam jednostavnih koraka”

Leave a Reply