Uslovi i pravila korišćenja

Korišćenjem sajta saglašavate se sa Uslovima i pravilima korišćenja i Politikom privatnosti koji se odnose na sajt www.cvetnizid.com (i sve druge domene koji vode na ovaj sajt: www.cvetnizid.org , www.cvetnizid.net , www.cvetnizid.rs , dekoracija.org i dekoracija.net . ).

Uslovi i odredbe

Poslednje ažuriranje: (30.11.2019.)

Ažuriranje: (27.08.2019.)

Ažuriranje: (25.07.2019.)

Ažuriranje: (12.07.2019.)

Ažuriranje: (9.07.2019.)

Ažuriranje: (8.07.2019.)

Ažuriranje: (01.07.2019.)

Ažuriranje: (27.06.2019.)

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove i odredbe (“Uslovi”, “Uslovi i pravila”) pre nego što počnete da koristite www.cvetnizid.com vebsajt kojim upravlja kompanija Dok BS.

Vaš pristup i korišćenje Usluga je uslovljeno vašim prihvatanjem i poštovanjem ovih Uslova. Ovi Uslovi se primenjuju na sve posetioce, korisnike i druge koji pristupaju ili koriste Uslugu.

Pristupanjem ili korišćenjem Servisa pristajete da budete obavezani ovim Uslovima. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom uslova, ne možete pristupiti Usluzi.

Ni jedan deo sajta cvetnizid.com (i svih njegovih poddomena) ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Platforma Cvetni zid ne garantuje za tačnost informacija, niti bilo kog sadržaja, koji se nalazi na profilima oglašivača, te stoga se ne može smatrati odgovornom za bilo kakva negativna iskustva u komunikacijai ili saradnji posetioca sajta sa oglašivačem, ili negativnim posledicama (neadekvatan proizvod – proizvod koji se vidno razlikuje od onog koji je prikazan na fotografijama koje su na oglasu i dr), kašnjenje u isporuci, kašnjenje u preuzimanju, zahtev za doplatom i dr.

Predstavljanje u nečije ime i postavljanje tuđih sadržaja je zabranjena. Platforma Cvetni zid nema način da proveri autorstvo dekoracija i ostalih sadržaja koji se nalaze na svakoj pojedinačnoj fotografiji, koje nam podnose korisnici – oglašivači. Stoga se platforma ne može smatrati odgovornom, ukoliko oglašivač na svom nalogu objavi tuđi autorski rad – dekorativni element, cvetni zid, žig, zaštićeno ime ili logo i dr.

Sadržaj

Naša usluga vam omogućava da postavite oglase za svoje proizvode i usluge (informacije, tekst, fotografije, grafiku, video zapise ili drugi materijal) na svoj profil, koji mi administriramo za oglašivače, a koji oglašivač možete deliti širom Interneta. Vi, kao oglašivači, odgovorni ste za verodostojnost informacija koje nam pošaljete da objavimo na vašem nalogu na platformi Cvetni zid.

Pokušaj pristupa administrativnoj zoni sajta je strogo zabranjena.

Kopiranje, menjanje ili preuzimanje bilo kog dela sajta delom ili u celosti je strogo zabranjeno.

Na korisničkim nalozima – oglasima na našem sajtu, nećemo objavljivati nazive niti linkove do naloga niti do stranica sa društvenih mreža oglašivača, nego samo naziv brenda ili fizičkog lica.

Plaćenim oglasom obezbedili ste da vaš oglas bude objavljen na našem sajtu za period za koji ste platili oglašavanje u skladu sa zvaničnom ponudom koju ste dobili od kompanije Dok BS. Rangiranje oglasa se dodatno plaća.

Zadržavamo pravo da uklonimo besplatan nalog ili ne postavimo sadržaj koji smo dobili putem email-a bez prethodnog obrazloženja.

Linkovi ka drugim vebsajtovima

Naša platforma Cvetni zid može sadržavati veze ka vebsajtovima trećih strana ili uslugama koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Dok BS-a.

Dok BS nema kontrolu nad i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kog veb sajta ili usluga trećih strana. Nadalje potvrđujete i slažete se da Dok BS neće biti odgovorna ili odgovorna, direktno ili indirektno, za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzrokovan ili za koji se tvrdi da je uzrokovan ili u vezi s upotrebom ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili usluga koje su dostupne na ili preko takvih veb stranica ili usluga.

Dok BS ne odgovara niti garantuje za:

1. Tačnost, potpunost i istinitost oglasa ili bilo kog njegovog dela, kao ni za kvalitet, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga, (kao ni pouzdanost ni ispravnost robe, proizvoda i usluga)

2. Ovlašćenje druge strane u zaključivanju ugovora, ispravnost, potpunost i tačnost ličnih podataka oglašivača koje je koristio u poslovanju,

3. To da na stranicama neće biti grešaka i/ili da će funkcionisati bez prekida u svakom trenutku, i

4. To da će treća strana legalno koristiti ove stranice sve vreme.

5.UKOLIKO SE NA FOTOGRAFIJI NALAZI EKSPLICITNO ILI IMPLICITNO ŽIG OZNAKA ILI bilo koji znak, koji je zaštićen međunarodno ili u Republici Srbiji, Dok BS se ne može smatrati odgovornim za ovaj postupak, budući da su autori fotografija i podnosioci fotografija treća lica, odnosno oglašivači.

Promene

Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da izmenimo ili zamenimo ove uslove u bilo kom trenutku. Ako je revizija materijalna, pokušaćemo da obezbedimo obaveštenje najmanje 30 dana pre nego što bilo koji novi termin stupi na snagu. Ono što čini materijalnu promenu biće određeno po našem nahođenju.

Dok BS zadržava pravo da prekine vreme trajanja nagradne igre (ukoliko vreme završetka iste nije definisano), poštujući učesnike koji su se prethodno prijavili za nagradnu igru u skladu sa pravilima koje je Dok BS propisao za tu nagradnu igru. Pod poštovanjem učesnika se podrazumeva da učesnici dobiju nagradu, koja je predmet nagradne igre.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih Uslova, kontaktirajte nas.